• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops

De 10 leukste Sinterklaascadeaus voor jouw kleintje

Het is elk jaar weer lastig om te bedenken wat voor cadeaus je de kinderen moet geven tijdens Sinterklaas. Om je een beetje op weg te helpen, laten we je in deze blog de 10 leukste Sinterklaascadeaus zien. Met deze cadeaus kunnen je kinderen al hun pietenkunsten uitoefenen om te zorgen voor een geweldige Sinterklaasavond!

10. Step2 Game Time Sports Climber

Iedere kleine piet kan zich uren vermaken op de Game Time Sports Climber. Test je behendigheid door te klimmen op de trap, te glijden van de glijbaan en te kruipen door de tunnel. Speel een potje basketbal tegen je pietenvriendjes met de basketbalring en houd de punten gemakkelijk bij via de draaiknoppen.

9. Stapelstein Balance Board

Oefen je balanseertechnieken op het Balance Board van Stapelstein. Zo loop jij straks met gemak over de daken! Dit balance board is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kan je balanceren op je favoriete kleur! Hiermee ontwikkel je je coördinatie en motorische vaardigheden.

8. Step2 Fixin' Fun Outdoor Grill

Wist je dat je zowel binnen als buiten kan barbecueën met de Fixin’ Fun Grill? Met deze grill lijkt het net alsof je echt aan het grillen bent. Maak de lekkerste hotdogs op de barbecue of pepernoten in de oven. Als je klaar bent, kan je de borden gemakkelijk afwassen in de gootsteen.

7. Sunny LED Tipi Tent Rood/wit

Met de LED Tipi Tent heb je altijd een eigen plekje waar je even kunt uitrusten of gezellig met je vriendjes in kan spelen. Speel bijvoorbeeld verstoppertje, maar kijk uit dat je niet wordt gevonden door het leuke raampje. Als het donker wordt, kan je de lampjes aanzetten voor een extra gezellige sfeer.

6. Alldoro Mens erger je niet XXL

Wie houdt er nou niet van een ouderwets potje Mens erger je niet? Met deze XXL versie speel jij Mens erger je niet gewoon zoals je het gewend bent, maar dan extra groot voor nog meer speelplezier. Gebruik het looppad van de pionnen ook eens als hinkelpad om te oefenen met jouw pietenkunsten.

5. Sunny Fresh Art Easel

Laat al jouw creatieve ideeën tot leven komen met de Fresh Art Easel. Dit whiteboard, krijtbord én magneetbord groeit met je mee door de verstelbare hoogte, zo beleef je jarenlang speelplezier. Het opbergblad zorgt ervoor dat je alles kan opbergen wat je nodig hebt. Of zet bijvoorbeeld een bakje pepernoten neer om van te snoepen terwijl je bezig bent!

4. Step2 Handyman Workbench Oranje

Deze stoere Handyman Workbench helpt je graag een handje. Met de uitgebreide accessoire-set kan je meteen beginnen aan de mooiste pietenprojecten. Er is genoeg ruimte om aan al jouw projecten te werken en ze op te bergen wanneer je klaar bent.

3. Step2 Fantasy Vanity

Maak je klaar voor Sinterklaas met de Fantasy Vanity. Perfect om al jouw accessoires in op te bergen. Is het nog donker buiten? Geen zorgen, met de drukknopverlichting kan je altijd naar jezelf kijken in de grote kunststofspiegel.

2. AXI Rosa Zand & Water Speelkeuken Groot

Beleef kookplezier met de Rosa Zand & Water Speelkeuken! Bak de lekkerste gerechten voor je familie en vrienden en was daarna gemakkelijk af. Het leuke aan deze speelkeuken is dat je er ook met zand of water mee kan spelen! Tijdens deze koude dagen kan je het zand vervangen door rijst, zo kan je ook binnen plezier beleven zonder te veel rommel te maken!

1. Step2 Creative Projects Table

De Creative Projects Table helpt je om de mooiste tekeningen te maken voor Sinterklaas. Er is genoeg ruimte om al je knutselspullen op te bergen. Gebruik één van de pennenbakjes eens als bakje voor je pepernoten. Zo kan je lekker snoepen terwijl je bezig bent.

Hopelijk heb je na het lezen van deze blog genoeg ideeën gekregen wat je dit jaar voor Sinterklaas kan vragen. Zoals je hebt kunnen lezen, bieden we veel verschillende soorten speelgoed aan. Zo is er altijd iets wat bij jou past! Neem gerust een kijkje op onze website om te zien wat we nog meer aanbieden.