• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops

Vier Sinterklaas met deze 5 speelkeukens

Sinterklaas is weer in het land en dat betekent gezelligheid, cadeautjes en heerlijke lekkernijen. Deze lekkernijen moeten natuurlijk wel gebakken worden en wie kan dat nou beter dan jouw kleine pietjes in hun eigen speelkeuken? Van ruime, klassieke speelkeukens tot uitgebreide houten keukentjes, je vindt ze allemaal in deze blog! Zo weet elke piet zich uren te vermaken.

1. Step2 Classic Chique Kitchen

De Classic Chique Kitchen is het perfecte cadeau voor kinderen die houden van groots uitpakken. Deze luxe speelkeuken heeft alles wat je nodig hebt om je urenlang te vermaken. Zet alvast een kopje koffie voor je gasten met het ingebouwde koffiezetapparaat. Liever wat fris? Geen probleem; in de koelkast is er genoeg ruimte voor jouw favoriete drankje. Kook ondertussen op de kookplaat met verlichting en geluid, maar vergeet niet je handen te wassen onder de kraan! Alle laatste designtrends zijn vastgelegd in deze speelkeuken. Kijk bijvoorbeeld naar de imitatietegels aan de achterwand en het aanrechtblad met de chique marmerlook.

2. AXI Rosa Zand & Water Speelkeuken Groot

Met de Rosa Zand & Water Speelkeuken beleef je het hele jaar door plezier. Deze houten speelkeuken heeft een groot krijtbord waar je al jouw boodschappen en tekeningen op kunt maken. Daarnaast kan je heerlijk met zand en water spelen in de wasbak met werkende kraan. Zo kan je de mooiste moddertaarten maken. Vervang het zand ook eens door rijst. Hierdoor maak je minder rommel, maar beleef je nog steeds plezier!

3. Step2 Downtown Delights Speelkeuken

De Downtown Delights Speelkeuken heeft genoeg culinaire snufjes om elke kleine kookpiet mee op te vrolijken. In deze moderne speelkeuken vind je een aanrechtblad met genoeg ruimte om samen op te kunnen spelen. Zo leren kinderen om te delen en om hun sociale vaardigheden te ontwikkelen. De speelkeuken is inclusief een 24-delige accessoire-set waardoor je alles kunt koken wat je maar wilt! En er is genoeg opbergruimte om al deze spullen een mooi plekje te kunnen geven.


4. Step2 Great Gourmet Speelkeuken

Til jouw kookvaardigheden naar een hoger niveau door de eindeloze mogelijkheden die de Great Gourmet Speelkeuken met zich meebrengt. Deze luxe speelkeuken heeft zoveel vernieuwende opties dat je nooit meer zonder kunt. Schrijf je boodschappenlijstje op het krijtbord of maak een mooie tekening en bel je pietenvriendjes met de mobiele telefoon. Maak alvast wat snacks klaar in de oven en zet een lekker bakje koffie of warme chocomel. Meer zin in een koud drankje? Met de ijsblokjesmachine blijft ieder drankje heerlijk gekoeld.

5. Step2 Modern Farmhouse Speelkeuken

De Modern Farmhouse Speelkeuken biedt eindeloos speelplezier door de gezellige boerderijsfeer die hij met zich meebrengt. Want ook de boerderijpieten hebben natuurlijk een keuken nodig om hun eten in klaar te maken! De keuken is kleurrijk en zit bomvol mogelijkheden voor uren vermaak. De hanglamp zorgt ervoor dat je alles goed kunt zien wanneer je je spulletjes uit de kast pakt om wat lekkers te maken op de kookplaat of in de oven.

Hopelijk heb je na het lezen van deze blog genoeg inspiratie gekregen om de perfecte speelkeuken te kunnen kopen voor jouw kleine piet. We bieden veel verschillende soorten speelkeukens, zoals je in deze blog hebt kunnen lezen. Maar zit er toch niks bij naar jouw smaak? Neem dan een kijkje op onze website, we bieden nog veel meer leuke speelkeukens en ander speelgoed!