• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops

De 3 leukste speltafels voor in de kantine

Altijd al je collega in willen maken met een potje tafelvoetbal? Is je kantine op het werk maar een sombere bedoeling? Bestaan je pauzes alleen maar uit het eten van je lunch? Als je op één van deze vragen "ja" kunt beantwoorden, wordt het misschien eens tijd voor een speltafel in je kantine.

Waarom kiezen voor een speltafel op de werkvloer?

  • Ontspanning: even ontspannen tijdens een drukke werkdag is voor iedereen goed, je hoeft even niet aan werk te denken en maakt gewoon even plezier met collega’s;
  • Een korte pauze van je beeldscherm: zit je de hele dag voor je beeldscherm? Dan is het fijn om je ogen even rust te geven;
  • Goed voor de teambuilding: een activiteit met collega’s is goed voor de teambuilding, speel 2 vs. 2 en verhoog het moraal van je collega’s;
  • Het is betaalbaar en gaat jaren mee: een speltafel zoals een tafelvoetbaltafel hoeft niet duur te zijn, zeker niet als je ziet dat zo’n tafel jaren mee gaat. Prima investering dus!

De 3 leukste speltafels

1. Airhockeytafels

Airhockey is ideaal om met collega's te spelen in je pauze. Het is een snel spel in meerdere opzichten, potjes duren niet lang en je hebt een snel reactievermogen nodig, de puck beweegt immers snel over de tafel. Op zoek naar een geschikte airhockeytafel voor in jouw kantine? Wellicht is de Cougar Hattrick Hero airhockeytafel iets voor jou.

2. Pooltafels

Zijn jij en je collega's meer van een potje poolen? Een pooltafel is erg geschikt voor in je kantine. Waar een airhockeytafel en een tafelvoetbaltafel snelle spellen zijn, is en potje poolen rustgevend en kan je ondertussen een praatje maken met je collega's. Wat dacht je van een Cougar Arch Pro Pooltafel Zwart/Rood voor op de werkvloer?

3. Tafelvoetbaltafels

Tafelvoetbaltafels zijn waarschijnlijk de meeste voorkomende speltafels in de kantine. Dit heeft meerdere redenen. Ten eerste hoeft een potje tafelvoetbal niet lang te duren, uitstekend voor korte pauzes dus. Daarnaast kan je het zowel met zijn tweeën als met zijn vieren spelen. Iedereen kan meedoen, van jong tot oud, en het is een spel dat voor beginners erg toegankelijk is.

Wil jij een tafelvoetbaltafel in je kantine? Kies bijvoorbeeld de Cougar Arch Pro TS Voetbaltafel Zwart.

Kan je niet kiezen tussen een airhockeytafel of een pooltafel? Dan kan je altijd nog gaan voor de 2-in-1-tafel: Cougar Reverso Pool Airhockeytafel.