• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops

De leukste speelhuisjes voor dit najaar

Het najaar begint steeds dichterbij te komen, veel mensen ruimen hun buitenspeelgoed op en pakken het binnenspeelgoed weer uit de kast. Maar dat is helemaal niet nodig! Het najaar is hét perfecte moment om kinderen aan te moedigen om naar buiten te gaan en te genieten van de magie die het najaar met zich meebrengt. In deze blog laten we je zien welke speelhuisjes ideaal zijn voor het buitenspelen. Zo ontdek je hoe je samen met je vriendjes kan genieten in je eigen achtertuin. Dus trek je jas aan en pak je laarzen erbij, want we gaan op ontdekkingsreis in de wereld van plezier in het najaar!

1. Backyard Discovery Timberlake Speelhuis

In elke tuin is er ruimte voor het Timberlake speelhuis. Dit klassieke speelhuisje is perfect om in te spelen in deze tijd van het jaar. Hier kan je je fantasie de vrije loop laten in de ingebouwde speelkeuken. Bel je vriendjes op met de draadloze telefoon en kook de lekkerste herfstgerechten op het fornuis. Het Timberlake speelhuis heeft handige bloempothouders waardoor je jouw speelhuis kan opfleuren met mooie plantjes. De halfhoge deur zorgt ervoor dat het speelhuisje toegankelijk is voor kinderen van elke leeftijd. Zo kan je het hele jaar door met z’n allen buiten spelen, ook in het najaar!

2. AXI Milan Speelhuis Bruin/groen

In het Milan speelhuis is er genoeg ruimte om met al je vriendjes in te spelen. Dit speelhuis brengt een gezellige sfeer met zich mee door de ronde afwerkingen van de ramen en de deur. De deur heeft een brievenbus, zo kunnen al jouw vriendjes hun post eenvoudig in de brievenbus doen. Als het regent, kan je schuilen in het huisje en onder de veranda. Of maak de leukste herinneringen en doe de regendans! Wanneer de regen is afgelopen, kan je de ramen open doen om de frisse lucht even binnen te laten. Gaat het weer regenen? Geen probleem, de ramen kunnen gemakkelijk weer dicht. Het speelhuis heeft Hemlock en Cipressen hout. Dit betekent dat het hout niet splintert en goed is bestand tegen bijvoorbeeld houtrot. Perfect voor het najaar dus!

3. Backyard Discovery Spring Cottage Speelhuis

In het Spring Cottage speelhuis zal je je nooit vervelen. Het speelhuis is ontworpen met een heleboel details en extra’s. Neem bijvoorbeeld het krijtbord dat in het speelhuis hangt. Hier kan je al je boodschappen opschrijven en tekeningen op maken. De speelkeuken is helemaal compleet met een fornuis, aanrecht, snijplank en snijdbaar fruit! Zo kan jij de lekkerste gerechten maken die je daarna kan serveren aan je vriendjes bij het snackvenster. Zin in een herfstwandeling door de tuin? Treed binnen door de tuinpoort en verzamel bijvoorbeeld kastanjes of mooie bladeren. Hier kan je later mooie knutselwerkjes van maken. Ontvang post met de brievenbus en de werkende deurbel en plant mooie bloemen in de bloembak voor het raam. Met al deze leuke extra’s bij het speelhuis heb je uren buitenspeelplezier.

Zoals je in deze blog hebt kunnen lezen, kan je ook in het najaar nog gezellig buiten spelen. Welk speelhuisje lijkt jou het leukste om in te spelen? Als de speelhuisjes in deze blog niet helemaal bij jou passen, hoef je je geen zorgen te maken. We hebben namelijk een breed assortiment aan speelhuisjes en ander speelgoed. Neem dus vooral een kijkje op onze website om uit te vinden wat we nog meer aanbieden.