• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops

Dit zijn onze beste zand en watertafels

Een watertafel is een speeltafel die speciaal is ontworpen voor wateractiviteiten. Bij een watertafel vindt je verschillende accessoires, zoals torens, bakjes en schepjes, waardoor deze activiteiten nóg leuker worden. Maar welke watertafels zijn er en wat zijn de voordelen van een watertafel? Dat lees je allemaal in deze blog!

Voordelen watertafels

Er zitten veel voordelen aan het hebben van een watertafel. Denk bijvoorbeeld aan de fijne motorische vaardigheden die een kind ontwikkelt door het water over te gieten in verschillende torens en bakjes. Door met water én zand te spelen, ontdekken kinderen wat ze allemaal kunnen creëren. Kinderen leren veel van het spelen met een watertafel: wanneer zinkt of drijft iets, hoe ontstaat modder en nog veel meer! Zet de watertafel buiten zodat de kinderen kunnen genieten van de buitenlucht. Buitenspelen zorgt voor creatieve en grove motorische ontwikkelingen.

Zand- en waterspeelgoed in alle soorten en maten

Watertafel: Met de Double Showers Splash Watertafel ontdek je waterspel op een nieuw niveau! Activeer de regendouches en de spinners door water in de bovenste etage te gieten. Zo creëer je jouw eigen mini-waterpark.

Zand- en watertafel: De Splash & Scoop Bay ziet er eenvoudig uit, maar heeft veel mogelijkheden om plezier te beleven! De zandbak en watertafel zijn tegelijk te gebruiken. Als je even alleen met zand of water wilt spelen, kan je gemakkelijk de deksel over de andere kant zetten. Handig en gemakkelijk in gebruik dus!

Picknicktafel: Begin de dag met een lekker ontbijtje op de Nick Zand & Water Picknicktafel. Haal na afloop het tafelblad van tafel en speel met water en zand in de kunststofbakken. Op zoek naar ander materiaal? Dan is klei een leuk alternatief om mee te spelen. In de zomer klap je de parasol gemakkelijk uit, zodat je lekker in de schaduw kunt spelen.

Zandbak: De Kitty Zandbak met Boter-kaas-en-eieren heeft genoeg ruimte om samen met vriendjes de mooiste zandcreaties te maken. Deze zandbak bevordert de fijne motoriek van kinderen, doordat ze bouwwerkjes maken en precies te werk gaan. Speel boter-kaas-en-eieren tegen je vriendjes; degene die wint bepaalt wat de ander van zand maakt!

Speelplezier voor elk seizoen

Met een zand- en watertafel beleef je het hele jaar door speelplezier, ongeacht het seizoen. In de zomer kan je de watertafel buiten zetten en heerlijk afkoelen door met het water te kliederen. Wordt het buiten wat kouder? Haal de speeltafel in huis en vul het met ballen, rijst of zet jouw herfstcreaties erin als decoratie.

Zand- en watertafels zijn er in allerlei soorten en maten. Als je even geen modderbende wilt of de speeltafel binnen wilt gebruiken, kan je kiezen voor bonen of klei in plaats van zand. Zo kunnen de kinderen spelend leren én blijft het netjes!