• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops

Onze favoriete speltafels voor tijdens de feestdagen

Tijdens de koude feestdagen is er niks leuker dan een gezellig potje tafelvoetbal of poolen met je vrienden en familie. Hoe leuk is het dan om een eigen speltafel in huis te hebben? Welke speltafel het best bij je past, blijft lastig. Daarom hebben we in deze blog een aantal speltafels voor je opgesomd. Wordt het een airhockeytafel of een sjoelbak? Ontdek het in deze blog!

Cougar Arch Pro Voetbaltafel Zwart

Wie wil er nou geen voetbaltafel in de woonkamer, kantine of spelkamer? De Cougar Arch Pro Voetbaltafel is met zijn luxe uitstraling een prachtige aanvulling op iedere kamer. Speel een gezellig potje of maak er een spannende wedstrijd van. Met de verstelbare poten zorg je er altijd voor dat de voetbaltafel recht en stabiel staat.

Longfield Sjoelbak Wedstrijd Luxe Beukenhout 200cm

Sjoelen is een populair gezelschapsspel tijdens deze koude winterdagen. Met het originele wedstrijdformaat van de Longfield Sjoelbak kan elke sjoelfanaat zijn gang gaan. Heb je nog nooit gesjoeld? Geen probleem, de sjoelbak wordt geleverd met een spelregelboekje waardoor je al snel kan beginnen.

Cougar Tafeltennistafel Midi 1800 Draagbaar - Blauw

Of je nu een doorgewinterde tafeltenniskampioen bent of voor het eerst leert spelen; de Cougar Tafeltennistafel Midi 1800 is geschikt voor iedereen. Deze indoor speltafel is gemakkelijk te dragen doordat je hem kan opklappen. Met de verstelbare poten kunnen ook kinderen een potje meespelen. Zo beleeft iedereen plezier op zijn eigen manier!

Cougar Hattrick Hero Airhockeytafel

Met de Cougar Hattrick Hero Airhockeytafel zweeft de puck over het veld! Terwijl jij fanatiek bezig bent, zorgt de rubberen rand ervoor dat de tafel niet beschadigt. Door de stille blower kan je jouw tegenspeler met volle concentratie verslaan.

Cougar Hustle L opklapbare Pooltafel Zwart

Een pooltafel is altijd een leuke aanvulling op de ruimte. Je pakt de Cougar Hustle L Pooltafel er snel bij en bergt hem weer gemakkelijk op doordat hij opklapbaar is. Ook is hij eenvoudig te monteren. Dit betekent dat je al snel kunt spelen!

Cougar All-in-One 16-in-1 Multi speeltafel Zwart

Ben jij een echte spelletjesfan en zou je het liefst elke speltafel in huis willen? Goed nieuws, want deze multifunctionele All-in-One Multi speeltafel biedt oneindig veel opties voor groot en klein. Begin de avond met tafelvoetbal of speedhockey en rond af met een potje dammen of poolen. Je begrijpt het al: met deze speeltafel verveel je je nooit meer!

Speltafels zorgen voor jarenlang speelplezier voor jong en oud. Of je nu op zoek bent naar een speltafel voor het hele gezin of voor jou en je vriend of vriendin. Hopelijk ben je er door het lezen van deze blog achter gekomen welke speltafel het beste bij jou past. Al onze speltafels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo vind je altijd een speltafel die past bij jou en je interieur.