• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops TrustedShops

Waldorf Rockers

De Waldorf Rocker is erg inspirerend speelgoed voor je kinderen. Met de Waldorf Rocker kan je kind zich om meerdere manieren al spelend ontwikkelen. Het zorgt voor een ontwikkeling op het gebied van kracht, evenwicht en beweging. Je kan de Waldorf Rocker op verschillende manieren gebruiken, bijvoorbeeld als klimrek of schommelstoel. Breid je Waldorf Rocker uit met een klimwand voor nog meer speelplezier.

Waarom Waldorf Rockers leuk zijn

Waldorf rockers zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, dit geeft een warme en rustgevende sfeer voor je kinderen. De vorm van de rockers zijn ontworpen om een natuurlijke en rustige beweging te maken, dit draagt bij aan een rustige stemming en het vermindert angst en stress. Daarnaast zijn Waldorf rockers ontworpen met Waldorf pedagogie in gedachten, hierdoor zijn ze geschikt voor kinderen die op zoek zijn naar speelgoed dat bijdraagt aan de natuurlijke nieuwsgierigheid. Verder zijn Waldorf rockers voorzien van prachtige en rustgevende esthetiek, dit draagt bij aan een positieve en inspirerende speelomgeving voor je kinderen. Waldorf rockers zijn geschikt voor kinderen van jong tot oud, waardoor je er een lange tijd plezier van kan hebben.

Hoe dragen montessori Waldorf Rockers bij aan de ontwikkeling van kinderen?

Montessori Waldorf rockers leveren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van je kindje. Het stimuleert onder andere de volgende ontwikkelingen: 

  • Motorische ontwikkeling: Wiegen in een Waldorf rocker zorgt voor ontwikkeling op het gebied van coördinatie, balans, en fijne motoriek.
  • Emotionele ontwikkeling: De rustgevende beweging van het wiegen kan bijdragen aan het verminderen van angst en stress.
  • Creativiteit: Waldorf rockers moedigen kinderen aan om hun creativiteit te gebruiken, zoals het verzinnen van verhalen of het maken van muziek.